at partsbit.de since 08.07.2024

VW Parts Dronten

Country:
Netherlands nl
Average rating for the entire period
0.0
0
Total reviews
0
reviews
Number of goods in stock:
5 738items
5 501online items
237offline items
Imprint
Country: 
Netherlands
City: 
Dronten
ZIP / Postal code: 
8251ks
Authorized representative: 
Jenet Oosterveld
VAT ID: 
NL859609145B01

Return policy

Herroepingsrecht

U heeft het recht om dit contract binnen veertien dagen zonder opgave van redenen te herroepen.
De herroepingstermijn bedraagt ​​veertien dagen vanaf de dag waarop u of een door u genoemde derde, die niet de vervoerder is, de goederen in bezit heeft genomen.
Om uw herroepingsrecht uit te oefenen, dient u door middel van een duidelijke verklaring (bijvoorbeeld een per post of e-mail verzonden brief) contact op te nemen met Autobedrijf Oosterveld, NL-8251 Dronten, e-mail: f.oosterveld1@chello.nl over uw besluit om dit contract op te zeggen.
U kunt gebruik maken van het bijgevoegde modelformulier voor herroeping, maar dit is niet verplicht.
Om aan de herroepingstermijn te voldoen, volstaat het dat u de mededeling over uw uitoefening van het herroepingsrecht verzendt voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping
Als u deze overeenkomst herroept, restitueren wij alle van u ontvangen betalingen, exclusief verzendkosten. Verzendkosten worden alleen vergoed als het artikel onverhoopt kapot gaat. Voor terugbetaling onmiddellijk en uiterlijk veertien dagen vanaf de dag waarop wij de kennisgeving van uw opzegging van dit contract hebben ontvangen.
Voor deze terugbetaling gebruiken wij hetzelfde betaalmiddel dat u bij de oorspronkelijke transactie heeft gebruikt, tenzij uitdrukkelijk iets anders met u is overeengekomen; Voor deze terugbetaling zijn u in geen geval kosten verschuldigd.
Wij mogen terugbetaling weigeren totdat wij de goederen hebben teruggekregen of totdat u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.
U moet de goederen onmiddellijk en in ieder geval uiterlijk veertien dagen vanaf de dag waarop u ons op de hoogte stelt van uw herroeping van dit contract, aan ons retourneren of overhandigen.
Zo retourneert u het artikel:

Autobedrijf Oosterveld
Pioniersweg 33
NL-8251 Dronten
Nederland

De deadline wordt gehaald als u de goederen verzendt voordat de termijn van veertien dagen is verstreken.
U draagt ​​de directe kosten van het retourneren van de goederen.
U bent alleen aansprakelijk voor waardeverlies van de goederen als dit waardeverlies het gevolg is van een andere behandeling dan nodig is om de aard, de kenmerken en de functionaliteit van de goederen vast te stellen.

Einde van de intrekking


Herroepingsformulier
Als u het contract wilt herroepen, vult u dan dit formulier in en stuurt het terug.
Aan
Autobedrijf Oosterveld
Pioneersweg 33
NL-8251 Dronten
Nederland

KvK: 08077175 BTW: NL193114008B01